Home Hantar Artikel Ke Forum Menu Berita Menua Akaun Anda Tops Hits Maklum Balas Iklan
Iklan Berbayar

Produk Untuk Suami
Rawatan Dadah Secara Islam

Natural Energy Enchancer

Biofactor 9


program buat duit dengan prepaid

Baik untuk Lelaki atau suami



Untuk tempahan iklan sila klik di sini
Login/Masuk
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Modules
· Home
· Arkib Berita
· Cetak Artikel
· Feedback
· Flash_Player
· Forums
· iklandetik
· Journal
· News_sol
· Private Messages
· PRK Sg. Limau
· Recommend Us
· Search
· Shout Box
· Submit News
· Surveys
· Top 10
· Topics
· TopikML
· Web Links
· Your Account
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking Forum
Kedudukan Forumer:
© 2009 Detikdaily
Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: paspologen
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 23184

People Online:
Visitors: 259
Members: 2
Total: 261

Online Now:
01: _MYGB 21Halim
02: _MYGB andreed
Minda Lutfi

Apa tarikan istimewa Pemilu Indonesia?

Menanti perarakan petani 1 Mei

Kesukaran saya sebagai OKU beristinjak di musim catuan air ini

Politikus tidak ikhlas perjuang nasib rakyat?

Menanti demo 1 juta umat bantah Mesir dan isu Memali

Bongkar, selongkar isu rakyat di Pekan

Abang besar Pakatan dan teori konspirasi MH370

Langkah Anwar belum terhenti

Dari Muar ke Kuala Ketil: Dekati keresahan nurani akar umbi

Polemik UG, Konsensus dan penoreh menanti kebuluran?
Semua...
Pendapat

Karpal Singh, perginya wira demokrasi

Memulihkan MAS ‘Demi Rakyat Dan Negara’

MIC gagal 50 tahun rangka hala tuju ekonomi kaum India

Media alternatif perlu berani, adil

Umno-BN tak peka derita umat Islam

Dasar condong ke Asia: ‘Hikmah’ di sebalik tragedi

Prihatin MH370, nahas jalan raya bagaimana?

Pilihan raya Indonesia: Pengajaran kepada parti Islam, PAS dan Malaysia

As-Sisi bagai Firaun baru Mesir

Nasib malang institusi pendidikan di Kedah
Semua...
Penulis Tamu

Najib Perlu Segera Jauhi Species Seperti Zulkifli Noordin

Sekilas Ikan di Air: UMNO Meminta PAS Bentang Usul Hudud

Rakan Umno tentang hasrat Pas laksana hudud

Kesan kematian Karpal kepada landskap politik Malaysia

Jangan ‘main ceduk’ apa saja ke bakul agama

Dari KL ke Beijing berakhir di Lautan Hindi

Mengenang pemergian seorang pemimpin

Kematian Karpal Singh Perlu Disimpati, Bukan Dikeji

Umno guna perisai Islam

Penghormatan buat Karpal Singh
Semua...
Open Artikel

529 dihukum mati: Kudeta Mesir zalimi rakyat

Krisis Ukraine kukuhkan hubungan Rusia-Iran-China

BN dan Umno perlu belajar jadi pembangkang selepas PRK Kajang

Gaya kejahatan politik ‘poyo’

MH370, PRK Kajang dan masa depan Pakatan

Langkah Khalid vs Langkah Kajang

BN perlu bersiap sedia hadapi ‘mahkamah rakyat’ Anwar

BN perlu uji strategi baru hadapi PRK Kajang

PRK Kajang uji keikhlasan pengundi Cina kepada BN

PRK Dun Kajang: Kuat sangatkah MCA?
Semua...
Kritikan

Berhibur berselawat ramai-ramai itu sesat?

BN akui bina masjid kerana projek

Patutnya PAS tunjuk contoh pada SPR

Pakatan, pakar perangkap diri sendiri?

PAS tidak perlu apologetik muzakarah dengan Umno

Anwar tells Selangor MB to explain assemblymen’s “totally inappropriate” salary

PRK Universti Malaysia Pahang paling buruk dalam sejarah!

Jangan lantik Shafie Abdullah Peguam Negara

RM20 juta untuk perunding asing: Apa kerja Majlis Profesor?

Untuk Umno-BN bertahan, PAS mesti dikelirukan dan keluar Pakatan!
Semua...
Detikdaily.Net :: View topic - Rupanya kaki buli ni pengecut !!
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log In Semak PMLog In Semak PM   Log inLog in 

Rupanya kaki buli ni pengecut !!
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa
View previous topic :: View next topic  
Author Message
patriot
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 25763
Location: BERUS LEEdi ntuk tonyoh mulut macai..

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 12:05 pm    Post subject: Rupanya kaki buli ni pengecut !! Reply with quote

Sharifah enggan bersemuka dengan Bawani

Lee Long Hui
4:29PM Jan 21 2013




Pengerusi NGO Suara Wanita 1Malaysia (SW1M) Sharifah Zohra Jabeen Syed Shah Miskin menafikan dakwaan bahawa beliau akan bersemuka dengan pelajar Universiti Utara Malaysia KS Bawani dalam forum.
"Tidak, saya tidak pernah bersetuju untuk hadiri dalam mana-mana debat," katanya kepada Malaysiakini dalam satu kiriman SMS.

Beliau sebelum itu ditanya mengenai laporan dalam laman Astro Awani yang mendakwa Sharifah mengesahkan untuk hadir dalam forum di Dewan Perhimpunan Cina Kuala Lumpur-Selangor pada malam esok.

Forum berhubung kebebasan akademik dan hak asasi itu merupakan program anjuran kumpulan siswa dan anak muda termasuk Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Kumpunan Aktivis Mahasiswa Independen (Kami) dan Independent Students Front (Instef).

Selain Sharifah dan Bawani, program itu juga akan dihadiri pensyarah Universiti Islam Antarabangsa Maszlee Malik dan seorang bekas profesor kampus tersebut, Abdul Aziz Bari.

Penganjur dikesan memuatkan satu gambar di laman sosial yang mempromosikan bahawa Sharifah merupakan salah seorang anggota panel.

Kumpulan berkenaan sebelum ini menghantar wakil ke pejabat SW1M untuk menyerahkan satu surat jemputan kepada Sharifah, manakala Bawani mengesahkan kehadirannya ke forum tersebut.


http://www.malaysiakini.com/news/219552
Back to top
View user's profile Send private message
patriot
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 25763
Location: BERUS LEEdi ntuk tonyoh mulut macai..

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

bila duduk di kerusi depan...dia jadi kaki buli kat audience di bawah...dia sorang saja yg betul...

bila sama2 duduk sebaris sebagai ahli panel....jadi kecut macam asam keping...hilang keperempuanan..


* nak wat camner...terpaksa ikutlah contoh najib...cakap sorang kat depan microfon berani...tapi bila ajak debat...hilang kelakian..
Back to top
View user's profile Send private message
umau
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 21, 2009
Posts: 9310
Location: Negeri lagenda .. Hang Jebat

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 12:26 pm    Post subject: Reply with quote

Padan le keahliannya digugurkan dari KIMMA sebab gila nak jadi pengerusi rupanya ...

La ni ... baru dia bebas melalak sebab dia dah jadi pengerusi ... Wink

Kalau lelaki takut nak terima cabaran dikatakan tak ada teloq ... tapi kalau perempuan nak panggil apa ek ... ? Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
juang1430
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Oct 23, 2009
Posts: 2205
Location: GAZA STRIP

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

umau wrote:
Padan le keahliannya digugurkan dari KIMMA sebab gila nak jadi pengerusi rupanya ...

La ni ... baru dia bebas melalak sebab dia dah jadi pengerusi ... Wink

Kalau lelaki takut nak terima cabaran dikatakan tak ada teloq ... tapi kalau perempuan nak panggil apa ek ... ? Laughing


tino
Back to top
View user's profile Send private message
mietawar
Junior Member
Junior Member


Joined: Jan 09, 2013
Posts: 35

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

Tengok kepada ketrampilan dia....dia ni solat tak? Confused
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9639
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

mietawar wrote:
Tengok kepada ketrampilan dia....dia ni solat tak? Confused

bersangkabaik ler...
Back to top
View user's profile Send private message
awang
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Nov 01, 2009
Posts: 2715

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

khas utk WANITA2 UMNO & PUTERI2 UMNO



SW1M...@ suara wanita 1(satu) malaysia...minah nih pulak pengerusi samaada tetap @ tidak itu aku tak tahu le...

tak tercabar ke wanita2 @ puteri2 umno apabila minah yg tak berapa bijak nih mengaku mewakili korang...

muahahahaha....kalau aku malu weih..... Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
oktqmail
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Jul 15, 2009
Posts: 2072

PostPosted: Tue Jan 22, 2013 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

,,..

,. Masalah apa pulak sharifah ,, perempuan tetiba tak berani pulak nak berbicang secara betul dan terang ,, apa datang haid ke hari esok tu ,,,,,

,.Deen tengok kat vedio klip bukan main ego sombong tapi sebenar nya bodoh ,, di contoh kan ikan la burung la siap ajuk bunyi burung lagi ,,,,,,

,. Apa la punya Ketua swim BN Umnok ,, pandai lagi banyak cikgu sekolah aku ,... ya teramat malu nya perempuan perempuan penyokong Bn Umnok..........


,. Las dah tak berani turun gelanggang selesai kan masalah ,, hhahha lagi la tongong ,, konon nak swing kepala otak studen student ,, budak sekolah rendah pun belum tentu .....

,


Shocked Shocked Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
umau
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 21, 2009
Posts: 9310
Location: Negeri lagenda .. Hang Jebat

PostPosted: Wed Jan 23, 2013 11:58 am    Post subject: Reply with quote

oktqmail wrote:
,.Deen tengok kat vedio klip bukan main ego sombong tapi sebenar nya bodoh ,, di contoh kan ikan la burung la siap ajuk bunyi burung lagi ,,,,,,

Depan student U nak buat contoh binatang ada masaalah .... kan bangang namanya ...

Kalau depan budak tadika KEMAS .. boleh le nak buat contoh cam tu ... kan dah jadi bahan lawak hingga perkataan tu popular masuk dalam raja lawak ...
Back to top
View user's profile Send private message
smartlife
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 2811

PostPosted: Wed Jan 23, 2013 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

Dia memanglah dah macam tu. Puak hampeh, cai UMNO Baru terus kecut anunya.
Back to top
View user's profile Send private message
Kingkent
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 20, 2009
Posts: 5509

PostPosted: Thu Jan 24, 2013 1:11 am    Post subject: Reply with quote

Penyokong 1Malaysia ciptaan yahudi tak berani jika diminta untuk bersemuka..

Mereka hanya berani jika UMNO ada di belakang tapi bila UMNO kecut perut, barua ini kecut perut juga...
Back to top
View user's profile Send private message
abglong
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 19, 2009
Posts: 2861

PostPosted: Thu Jan 24, 2013 7:13 am    Post subject: Reply with quote

pengecut juga..
Back to top
View user's profile Send private message
WiraTempurBulan
Senior Member
Senior Member


Joined: Oct 01, 2009
Posts: 1023

PostPosted: Fri Jan 25, 2013 9:29 am    Post subject: Reply with quote

mudah je sebenarnya.... dia berani dengan budak budak O-Level je...sbb dia ada degree..

kalau ada Dr. , Prof, dan lain lain... dia takut arr..
Back to top
View user's profile Send private message
patriot
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 25763
Location: BERUS LEEdi ntuk tonyoh mulut macai..

PostPosted: Fri Jan 25, 2013 11:28 am    Post subject: Reply with quote

bhawani jugak yg untung jadi tetamu nik aziz... Laughing






YAB Tuan Guru sedang menulis sesuatu untuk diberikan kepada seorang pelajar UUM, Saudari Bawani K.S yang mengunjungi beliau di Pejabat Menteri Besar hari ini.


Back to top
View user's profile Send private message
umau
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 21, 2009
Posts: 9310
Location: Negeri lagenda .. Hang Jebat

PostPosted: Fri Jan 25, 2013 11:38 am    Post subject: Reply with quote

Orang yang guna akal dan mata hati je yang dapat beza, mengenai isu ego ni ..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa All times are GMT + 8 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

  Ahmad Lutfi Othman
  Azizi Abdullah
  Abdul Kadir Jasin
  Mahaguru58
  Merah Tinta
  Amdang 81
  Ibnu Hasyim
  Cucu Mat Kilau
  Tun Dr Mahathir
  Rockys Bru
  Screenshots
  Cikgu Nuri’s Online
  Attakiri
  Abu Ayysah
  Suhaimi Taib
  Redhuan D. Oon
  Lagenda Buta
  Orang Klawang
  Tok Pijat
  Zahid Yusof
  Taranama
  Pemuda BukitKatil
  Kedahlenie..!!
  Dr Fikrah
  Putera Batu
  Addin
  Budu Online

  ...penarik beca
  Roslan SMS Corner
  Amin Iskandar
  A L- H U S S E Y N
  Ketua Perusuh
  Kuda Kepang
  Kickdefella
  Kuda Ranggi
  Putera Maya
  Lanh14
  Wan Nordin Yaacob
  Khalid samad
  Jed Yoong
  Dr. Hj. Hamirdin
  Malaysia Waves
  Sofi Wahab
  Telahan Politik
  Boneka, Penyu, SPR
  Jamaludin Md Isa
  Helang Jagat
  Meli Kapak Jangak
  Hishamuddin Rais

  Tun Telanai
  Faisal Tehrani
  Ibrahim Baba
  Fudzail
  Drs Idham Lim
  Ust Nasrudin
  Zaharuddin.Net
  Al-Bakistani
  SaifulIslam.Com
  Dr. Mohd Asri
  sya~reformis
  al-Kerohi
  Aduka Taruna
  Nik Abdul Nik Aziz
  jahilGoBlog
  Edyesdotcom
  Bulan Penuh 2012
  Rosli Salem
  Che Kamala
  Rusli Islam
  klpost.com
  Jiwo Kelete
  Cenangau
  Pemuda Wilayah
  Lilahi taala
  Kalam Perantau
  Tempe Goreng
  Sokong PR
  Janggut
  Tarmizi Mohd Jam
  Kopitiam Bang Nan
  Pink Turtle
  Perisik Rakyat
  Siasahdaily
  Pahang daily
  Sabahdaily
  Kampus Negara
  Al Banjari
  Bumi Perak
  Zabidi Morad
  Ahmad Fadhil
  Eddie Putra
  Amirulreza
  Rozmal Malakan
  Republik kata
  Go Malaysia
  Ahli Parlimen PAS
  A.M.K.N.S.
  Ust Idris Ahmad
  Mummy Rokiah
  Greenboc
  Lagi....
* Tidak mengikut susunan keutamaan
design by ethaidesign.com